RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Faiza kan være i en hytte

Foto: Kjetil Mæland (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Politiet leter etter bortførte Faiza Ashraf i hytter i Dikemark og Heggedal.

Det opplyser Asker og Bærum politidistrikt onsdag.

De siste dagene har politiet gjennomført overflatesøk med helikopter, biler og hunder i området Dikemark i Asker. Det var i dette området Faiza Ashraf sist var da hun snakket med politiet om morgenen onsdag 3. februar.

Det var også her hennes telefon lå til den døde senere den formiddagen.

Rekonstruert kjøreturen
Nå har politiet fått opplysninger om at 26 år gamle Faiza Ashraf kan befinne seg i en hytte i Dikemark eller Heggedal i Asker.

Politiet har derfor begynt å søke gjennom hytter i dette området.

Ut fra informasjon fra Faiza Ahsrafs mobiltelefon har politiet nå også rekonstruert reiseruten som kidnapperen kjørte fra Høvik til Dikemark med Ashraf i bagasjerommet.

Istedenfor å kjøre E18 sørover har han trolig kjørt en indre vei fra Høvik til Holmen, for deretter å krysse over E18 og følge riksvei 165 langs Oslofjorden.

I politiets kart på denne siden har politiet tegnet inn kjøreruten med blått.

To uker borte
To uker har gått siden Faiza Ashraf ble bortført fra bussholdeplassen Fossveien på Høvik. Politiet har siktet en norsk-pakistansk bekjent av Ashraf for å stå bak bortføringen. En 25 år gammel mann fra Asker er siktet for å ha gjennomført selve bortføringen. Begge de siktede nekter for å ha noe med bortføringen å gjøre.

Ashraf meldte selv fra om at hun ble kidnappet onsdag morgen. Mens hun lå i bagasjerommet på kidnapperens bil ringte hun politiets alarmsentral. Her navnga hun norskpakistaneren som mulig gjerningsmann, og fortalte at en norsk, kraftig kidnapper skulle ha fått 100.000 kroner av en pakistaner for å bortføre henne.

Telefonkontakten med politiet endte brått klokken 07.20 denne morgenen. Da var mobilen hennes i Dikemark. Der forble den til signalene døde klokken 09.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere