RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falske penger i omløp

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Mann (36) tatt med falsk 200-lapp. Sjekk politiloggen for Oslo her.

(iOslo.no) Her følger et utdrag av politiloggen i Oslo politidistrikt fra kl. 17.00 søndag ettermiddag.

Brukte falske penger
Litt over kl. 17.00 søndag ettermiddag fikk vekterne på Oslo S kontroll på en person som hadde brukt en falsk 200-kroner seddel. Mannen hevdet at han hadde fått den som veksel i en butikk, men da politiet kom til og ransaket mannen, fant de også narkotika på han. Mannen, 36 år gammel, ble pågrepet og satt i arrest og vil bli avhørt om både det ene og det andre i kløpet av dagen.

Stjal fire mobiltelefoner ombord i båt
Ca. kl. 17.30 søndag ble en mann som kom med fergen fra utlandet pågrepet på Hjortnes mistenkt for å ha stålet fire mobiltelefoner. Havnepolitiet rykket ut til stedet da båten klappet til kai, og en 23-åring ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Stjal fra bil
16 minutter over kl. 18.00 søndag kveld fikk politiet melding om at en mann hadde gått og kjent på bildører langs Ullevålsveien. Omtrent ved Bislett hadde han kommet seg inn i en varebil og holdt på å rote i hanskerommet. Politiet kom hurtig til stedet og pågrep en 26 år gammel mann for dette forholdet.

Pågrepet i Urtegata
To menn på 30 og 37 år ble i går kveld ca. kl. 18.30 pågrepet i Urtegata for besittelse av narkotika. De to ble kjørt til Sentralarresten.

Pågrepet med kniver i bilen
Kl. 01.31 i natt kontrollerte politiet en bil i Trondheimsveien. I hanskerommet på bilen ble det funnet tre kniver. Politiet tok beslag i knivene. Det ble også funnet to kjennetegn i bilen som tilhører en bil som ikke er omregistrert. På bakgrunn av disse funn ble føreren av bilen - en mann på 33 år - pågrepet.

Stjal komfyr
I området ved Dælenenga pågår det noen rehabiliterings- og byggearbeider. I natt ble det meldt om et tyveri fra dette stedet, og da politiet kom ble det funnet en komfyr mellom to biler i området som trolig stammer fra dette tyveriet. Saken ble anmeldt og etterforskes ved Grønland politistasjon.

Tre elger ved Holmenkollen
Like før kl. 08.00 i morges ble det meldt om tre elger som var ute og gikk rett nedenfor Holmenkollbakken. Da politiet kom til stedet for å få elgene inn i skogen, var de allerede på vei inn i marka hvor de hører hjemme.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere