*Nettavisen* Nyheter.

Falt fra femte etasje

Mann (42) kritisk skadd etter fall fra boligblokk i Oslo. Kvinne (36) avhøres av politiet.

08.09.08 20:06

(iOslo.no) En 42 år gammel mann er kritisk skadd etter at han falt fra en boligblokk i Hovseterveien ved Røa i Oslo. Politiet fikk inn melding ved 16.30-tiden mandag.

Flere personer i leiligheten
Han er nå kjørt til Ullevaal med store skader etter fallet på mellom tolv og 15 meter. Ifølge politiet skal han ha truffet en balkong på veien ned. Det er uklart hva som foranlediget fallet, om mannen selv var skyld i fallet, eller om han ble dyttet. Politiet jobber nå med å kartlegge handlingsforløpet.

- Vi fikk meldingen 16.39 fra AMK, det var de som meldte denne hendelsen. Vi snakker nå med en person som var i leiligheten, og et vitne. Vi drar på Ullevaal for å prøve å få den skadde i tale. Politiet behandler dette som en kriminalsak inntil vi får vite forløpet, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Ifølge politiet kan det ha vært en krangel som utløste hendelsen. 42-åringen skal ha kranglet med en 36 år gammel kvinne, som politiet nå avhører i leiligheten. Det er ikke avklart om kvinnen har dyttet mannen.

Både kvinnen og mannen er norske statsborgere, og er begge kjenninger av politiet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.