RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falt med sønn (2) i armene

Sist oppdatert:
Faren holdt sin to og et halvt år gamle sønn i armene da han mistet balansen og falt ned fra andre etasje. Sønnen fikk alvorlige hodeskader og tilstanden er kritisk.

Ulykken skjedde på en hytte som er under oppføring i Stokke i Vestfold klokken 10.43 søndag. 31-åringen tok sin sønn i armene og klatret opp en gardintrapp i andre etasje.

Søndag kveld var gutten fraktet til Ullevål universitetssykehus der han vil bli operert.

- Det var ikke satt opp rekkverk, og da faren tråkket feil og falt de to på noen heller utenfor. Sønnen pådro seg alvorlige skader er flydd til Ullevål universtitetssykehus for operasjon, sier operasjonsleder Knut Henning Bjune ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Sykehuset i Vestfold fykket ut med to ambulanser, en anestesisykepleier og en anestesilege. De var på stedet kort tid etter at meldingen kom inn.

- Barnet fikk avansert førstehjelp og ble lagt i narkose. Det ble overtatt av Luftambulansen klokken 11.23 og innlagt på Ullevål sykehus klokken 11.44, heter det i en pressemelding fra Sykehuset i Vestfold.

Gutten skal etter det TV 2 Nettavisen forstår ha fått brudd på hodeskallen og har indre blødninger i hodet, men dette er foreløpig ikke bekreftet. Ullevål universitetssykehus opplyser i en pressemelding at skadene er alvorlige og at gutten er til operasjon.

Klokken 18.45 opplyste sykehuset at tilstanden var ustabil.

Den 31 år gamle faren fikk kun mindre kuttskader i fallet og ble kjørt til Sykehuset i Vestfold for behandling.

- Uhellet vil bli etterforsket av lensmannen i Stokke etter pinse for å få avdekket om dette var et rent uhell eller om det er utvist uaktsomhet på noen måte, sier operasjonsleder Bjune.

Både far og sønn kommer fra området hvor hytten ligger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere