RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falt på knust glass under krangel

Sist oppdatert:
Under en krangel mellom to kvinner i 40-årene i Trondheim onsdag morgen falt en av dem på et knust bilde og fikk stikkskader.

De første meldingene fra politiet tidlig onsdag morgen gikk ut på at en 45 år gammel kvinne var blitt stukket med glass av en annen kvinne (42). Da politiet og en ambulanse kom fram til adressen på Øya i Trondheim sentrum, hadde den utpekte gjerningskvinnen stukket av fra stedet, skrev politiet i Sør-Trøndelag på Twitter.

I ettertid viste det seg at det trolig ikke skjedde noe straffbart da krangelen utviklet seg mellom de to kvinnene, som begge er kjent av politiet fra tidligere.

– Det er ingen som har stukket eller skadd noen. Det var et bilde som falt ned, og så landet kvinnene oppå det knuste glasset da de gikk i gulvet under håndgemeng, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie til NTB.

Den skadde kvinnen ble kjørt i ambulanse til St. Olavs hospital med uvisst skadeomfang. Ifølge en fotograf i Adresseavisen som kom til stedet, skal kvinnen selv ha gått ut i den ventende ambulansen. Den andre hadde ved 10.30 tiden fremdeles ikke vært i kontakt med politiet. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere