*Nettavisen* Nyheter.

Familiefar forsvarte seg med sabel

Mens Drammens-familien flyktet gjennom et vindu, forsvarte faren seg mot inntrengerne med en sabel.

12.10.05 11:32

Det var ved 9-tiden tirsdag morgen at småbarnsfamilien i Drammen ble vekket av to inntrengere med finlandshetter. Moren grep spedbarnet og flyktet ut av et vindu, mens faren fikk fatt i en sabel.

- Det oppsto en situasjon inne i leiligheten og det var kontakt mellom inntrengerne og dem som bodde der. Familien klarte å flykte fra leiligheten ved å hoppe ut av et vindu. Faren i huset fikk med seg en sabel som han forsvarte seg med både ute og inne, forteller leder av kriminalavsnittet ved Søndre Buskerud politidistrikt, Nina Bjørlo til Drammens Tidende.

Politiet er sparsomme med detaljer, men bekrefter overfor lokalavisen at familien skal ha blitt alvorlig truet. Ingen av dem ble imidlertid fysisk skadd.

Inntrengerne skal ha forlatt huset i en ventende bil i stor fart. Vitner har forklart at den ene av inntrengerne også skal ha viftet med en pistol under flukten, skriver DT.

Politiet ser svært alvorlig på hendelsen, men vet ikke hvem inntrengerne er eller hva som var motivet med innbruddet. Publikum som har opplysninger om en eldre, hvit sedan som kjørte på Galterud i Drammen tirsdag morgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.