RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familien fortsetter søket

Sist oppdatert:
Politiet avsluttet letingen etter den savnede Fred Alexander Svorkmo i går, men de pårørende leter videre.

Etter at 250 mann hadde lett i en uke, besluttet politiet å avslutte søket etter den savnede Fred Alexander Svorkmo i går. Beslutningen ble tatt i samråd med de pårørende, men familien velger allikevel å lete videre på egenhånd.

- Vi trykker opp løpesedler og plakater som vi skal henge opp i et område som strekker seg fra Drammen til Notodden. På den måten håper vi å få mest mulig blest om saken, forteller talsperson for familien, Hanne Røhmer til TV2 Nettavisen. Røhmer er Svorkmos tante.

I tillegg til løpesedlene og plakatene kommer familien også til å foreta ytterligere søk etter 21-åringen i det aktuelle området.

- Kan ikke utelukke noe kriminelt
Politiet i Drammen har nå satt opp et team på fem personer som skal ta etterforskningen videre.

- Vi jobber med å bearbeide tips som har kommet inn, og kan foreløbig ikke utelukke at noe kriminelt har skjedd med savnede. Fortsatt er det materiale som må analyseres, sier Nina Bjørlo hos politiet i Drammen.

I håp om å få inn flere tips har politiet publisert rekonstruerte bilder som viser hvordan Svorkmo var kledd når han forsvant.

Politiets tipstelefon er 99 21 20 72.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere