Fanget i narkofelle

Foto: Jon Eeg / NTB / SCANPIX

Politiet spilte smuglere og lurte flere bakmenn trill rundt i en av tidenes narkosaker.

(iBergen.no) Først beslagla politiet cirka 20 kilo amfetamin i Kristiansand. Deretter brukte de mobiltelefonene til de fengslede for også å få fakket bakmennene.

Nå er fem personer siktet og varetektsfengslet i en av tidenes største narkotikasaker på Vestlandet. En av personene er en 24-årig innsatt ved Bergen fengsel, skriver Bergens Tidende.

Det er en drøy uke siden politiet arresterte to menn som ankom Kristiansand med ferge. I en bil politiet mener de to disponerte, ble det funnet rundt 20 kilo amfetamin. I nesten en uke skal politiet så, ved hjelp av de arrestertes mobiltelefoner, ha spilt smuglere for å finne fram til mottakerne av amfetaminpartiet.

Bilen med narkotika skal ha blitt kjørt til Bergen, der to menn i trettiårene ble pågrepet. I Bergen fengsel ble også en 24 år gammel narkodømt fange pågrepet på cellen. I november 2005 ble han dømt til fem års fengsel etter forsøk på å innføre 4,5 kilo amfetamin og nesten 2000 ecstasytabletter fra Antwerpen og Amsterdam.

Ingen av de tre siktede erkjente straffskyld da de ble framstilt for fengsling for lukkede dører i Bergen tingrett i går.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag