RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fanget laks på riksvei 20

Politiet i Elverum måtte fredag rykke ut og jage folk som stjal laks på rv 20.

En rekke veifarende øynet fredag muligheten for en gratis laksemiddag i helgen da de så laksen som lå igjen i en skråning etter trailervelten på riksvei 20 torsdag. Politiet måtte rykke ut for å stoppe den ulovlige laksefangsten.

Sjåføren mistet kontrollen på bilen ved Hanstad like etter klokka 22. Kjøretøyet skled av veien, og bare noen trær hindret at traileren havnet i Glomma, melder NRK Hedmark og Oppland. Natt til fredag foregikk det opprydding og omlasting, men fire til fem tonn laks lå ennå igjen fredag formiddag.

- Vi fikk melding om at det var folk på stedet som forsynte seg med laks. Da vi kom til stedet der semi-traileren havnet i grøfta, var det en bil som var i ferd med å forsyne seg av fisken. De fikk beskjed om å legge tilbake laksen, og det gjorde de, sier politiførstebetjent Per Strand hos politiet i Elverum til NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere