RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant bildekk fulle av dopingtabletter

Foto: Tollvesenet
Sist oppdatert:

(Smaalenenes Avis): Tollere fra Tollregion Oslo og Akershus gjennomførte en veikontroll på E18 sammen med mannskap fra Follo politidistrikt om ettermiddagen 24. februar. Tollerne reagerte på antallet bildekk i norskregistrert personbil som de stoppet i 17-tiden. Det skriver Tollvesenet på sine hjemmesider.

Kontrollen fant sted ved Elvestad i Hobøl kommune.

Bilen ble kjørt av en 39-årig latvisk statsborger og han var sammen med to andre latviere i bilen. Sjåføren fortalte tollerne at de var på vei til Stavanger.

Nærmere undersøkelser av dekkene avdekket 27.900 dopingtabletter og 427 dopingampuller som var skjult i tre dekk. Dopingmidlene og de tre personene i bilen ble overlevert til politiet.

– Dette er et stort beslag av dopingmidler, men verdien på beslaget vet jeg ikke. Det som er sikkert er at det er mye penger i dette og det godt organisert. Det er snakk om verdier helt på høyde med narkotika, sier kontorsjef for grensekontrollen tollregion Oslo og Akershus, Paul Johan Ask til Smaalenenes Avis.

Saken etterforskes videre av Rogaland politidistrikt.

Les flere saker fra Smaalenenes Avis her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere