Gå til sidens hovedinnhold

Fant bilen til savnet 98-åring

Politiet har funnet bilen til den 98 år gamle etterlyste mannen - uten føreren. Nå er det satt i gang en storstilt leteaksjon.

TV 2 Nettavisen fortalte tidligere i dag om 98-åringen fra Mandal somtirsdag kveld stakk av med bilen sin uten å komme tilbake.

Naboer ble bekymret da 98-åringen, som er bosatt i Homul, ikke returnerte med bilen, og meldte ham savnet. I hele natt lette politiet, venner og familie etter pensjonisten.

98-åringen bruker vanligvis bare bilen til og fra butikken, derfor skapte det bekymring da han og bilen forsvant tirsdag.

Politiet ba publikum om hjelp, og onsdag ble mannens bil funnet ved hans hjemsted Holum. 98-åringen derimot, er fremdeles savnet.

- Folk i området kjente igjen bilen etter å ha lest om saken i media, og kontaktet oss. Vi har nå satt i gang en leteaksjon i området, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mannskaper fra politiet, Sivilforsvaret og Røde Kors leter onsdag kveld etter mannen. Et helikopter deltok også i letingen, men har nå forlatt området på grunn av mørket.

- Letemannskapene vil gjennomsøke alle områder som det er mulig å sjekke i mørket. Når dette er gjort, blir søket avsluttet, og tas først opp igjen i morgen tidlig, sier operasjonslederen til TV 2 Nettavisen litt etter klokken 19.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken