*Nettavisen* Nyheter.

Fant bille i frokostblandingen

Morgenstund har gull i munn. For Rune Taranger Knutsen kunne den fort gitt mer ubehagelige ting akkurat der.

I frokostblandingen lå det nemlig en bille.

Knutsen sier til TV2 Nettavisen at frokostblandingen var uåpnet, og at det derfor var utelukket at den centimeterlange billen hadde krøpet inn i posen i etterkant. Frokostblandingen var av typen «Møllerens 8-korn Müsliblanding».

- Jeg hadde fylt opp skåla med frokostblanding og melk, og var godt i gang med å spise når jeg plutselig så en bille som lå og fløt i overflaten. Måltidet ble raskt avsluttet og jeg spyttet ut det jeg hadde i munnen, forteller den uheldige frokostspiseren.

- Billen må ha kommet utenifra
Markedsdirektør Ivar Hald i Norgesmøllene AS sier til TV2 Nettavisen at billen må ha kommet inn i posen utenifra. Antagelig har den spist seg inn i posen.

- Billen det er snakk om er en fleskebille, og den går ikke på korn og kornprodukter, men på kjøttprodukter. Arten finnes heller ikke på våre produksjonsanlegg, sier Hald.

Bedriften har vært i kontakt med Knutsen, og skal analysere posen i sine laboratorier for å finne ut hvordan billen kan ha havnet i frokostblandingen.

Fleskebiller har aldri dukket opp i Møllerens produkter før, men det er ikke første gang insekter har havnet i deres produkter. I fjor mottok de tre reklamasjoner, ifølge Hald.

- Det blir ikke noen frokostblanding på meg i den nærmeste fremtid ihvertfall, sier en rystet, men fattet Knutsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag