*Nettavisen* Nyheter.

Fant brennende lik ved Kongsgården

BYGDØY (TV 2 Nettavisen): En jogger fant mandag morgen et brennende lik på et jorde i nærheten av Kongsgården på Bygdøy i Oslo. Politiet tror det dreier seg om et selvmord.

14.01.04 10:26

- Vi toner nå ned etterforskningen fordi det mest sannsynlig dreier seg om et selvmord, sier vaktleder Ellen Svae ved Kriminalvakten i Oslo til TV 2 Nettavisen ved 15-tiden.

Liket ble funnet av en forbipasserende kvinnelig jogger ved 10.15-tiden mandag.

- Vedkommende så en person på et jorde. Vitnet så også at det kom røyk fra det som senere viste seg å være et lik. Det brant i personen da liket ble funnet, sier operativ uteleder Lasse Alver ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Saken ble med en gang etterforsket som et mistenkelig dødsfall.

Flere avhørt
Personen som ble funnet død, lå på et nypløyd jorde 10-15 meter fra turstien som går ved Hengsenga på Bygdøy - i nærheten av båthavna og Bygdøy Sjøbad.

Kriminalteknikere saumfarte stedet mandag morgen for å prøve å finne ut om det lå en kriminell handling bak dødsfallet.

Politiet gjennomsøker jordet og nærområdet med hunder på jakt etter spor. Flere vitner er avhørt før etterforskningen ble trappet ned mandag ettermiddag.

- Vi kan ikke være hundre prosent sikre på at det er et selvmord, men både den tekniske og taktiske etterforskningen tyder på det, sier vaktleder Ellen Svae ved Kriminalvakten i Oslo til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.