Gå til sidens hovedinnhold

Fant død mann i fjæra

En turgåer fant en død mann i fjæra ved Vikten i Flakstad kommune i Nordland lørdag ettermiddag. Politiet vet ikke hvem den døde er.

Den døde hadde ingen identifikasjonspapirer på seg, og politiet opplyser at liket bar preg av at det hadde lagt i vannet eller på land en periode, skriver Lofotpostens nettutgave.

Ifølge politiets operasjonssentral i Harstad var det ingen synlige tegn på skader på den døde mannen.

Mannen var ifølge politiet iført klær som betegnes som uteklær. Og en del klær som de kobler til den avdøde ble også funnet i fjæra ved siden av mannen.

Sendt til obduksjon
En politipatrulje fra Leknes rykket umiddelbart ut og ankom funnstedet ved 16-tiden lørdag ettermiddag. Det skal ikke ha vært noen synlige tegn på skader på den døde mannen, som er sendt til Tromsø for obduksjon.

– Men dette er noe bare obduksjonen vil kunne gi svar på, sier Arne Evensen, operasjonsleder ved Midtre Hålogaland Politidistrikt i Harstad.

Politiet har ingen meldinger om savnede personer fra Lofoten og Vesterålen, men går bredt ut for å prøve å identifisere mannen. Både andre politidistrikter, Kripos og Hovedredningssentralen i Bodø er kontaktet.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter