RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant fluktbil nummer to

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Politiet i Oslo fant i natt det de tror er fluktbil nummer to etter ranet av en pengetransport på Majorstua torsdag kveld.

To menn knuste litt før klokka 22.30 torsdag vinduet i Fokus Banks lokaler med hakker, og truet til seg penger fra to vektere som var i ferd med å fylle en minibank. Ranerne var bevæpnet med maskinpistoler, og skrek ifølge VG på et utenlandsk språk, muligens østeuropeisk.

- Vi fant i natt det vi tror er bilen ranerne byttet til et stykke fra ransstedet, sier operasjonsleder Harald Skjelbred i Oslo politidistrikt til NTB.

I Møllerparken ved Sannergata fant de en sølvfarget Volvo som i likhet med den første bilen var sprayet med et brannslokkingsapparat. Bilen var påsatt falske skilt, og politiet tror derfor at det var den bilen raneren byttet over til. Skjelbred sier at politiet håper det melder seg vitner som kan ha sett hva som skjedde da bilen ble hensatt.

Ranerne stakk først fra ransstedet i en grønn Volkswagen Passat som var meldt stjålet. Det skal ha sittet en tredje person i denne bilen bilen.

Passaten ble senere funnet ikke langt fra ransstedet. Et vitne har oppgitt at han så tre personer gå et stykke til fots for så å sette seg inn i en lys bil og fortsette flukten. Politiet tror det kan har sittet en fjerde person i den bilen.

Politiet har sikret seg kassetten fra et overvåkingskamera på stedet, og gjennomfører tekniske undersøkelser. En del vitner har natt til fredag vært inne til avhør.

Det er ikke kjent hvor mye penger ranerne fikk med seg. På ransstedet lå det igjen en tom pengekoffert, som etter det TV 2-Nyhetene erfarer når den er full inneholder opptil flere hundre tusen kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere