*Nettavisen* Nyheter.

Fant igjen stjålet bil i Bergen

Den stjålet bilen fra en bilforretning i Bergen er funnet. En mann i 40-årene brukte bilen til å knuse seg ut av butikken og ble pågrepet natt til torsdag.

03.09.20 11:02

Meldingen om tyveriet mot forretningen i Storetveitveien i bydelen Fana kom rett før klokka halv ett natt til torsdag, ifølge Vest politidistrikt.

– Jeg har vært noen år i politiet, men akkurat noe slikt har jeg ikke vært med på før, sier operasjonsleder Dan Erik Johannessen til Bergens Tidende.

Torsdag morgen fikk Autosalg-leder Thor Christian Ebbesvik en telefon fra politiet om at bilen er funnet igjen i en gate ikke så langt unna butikken, ifølge avisa.

– Jeg fikk akkurat telefon fra politiet om det. Bilen er garantert ikke kjørbar slik som den ble kjørt med. På overvåkingsfilmer så vi ham hoppe over fortauskanter. Den er nok i rimelig dårlig forfatning, sier Ebbesvik.

Politiet har pågrepet en mann i 40-årene i tilknytning til saken. Han er satt i arresten og skal avhøres i løpet av dagen.

Den stjålne bilen, en mørkelilla 1999-modell Honda Accord, var ifølge Ebbesvik ikke til salgs, men hadde stor affeksjonsverdi.

– Vi hadde restaurert bilen. Det var en gammel bil som vi hadde lagt ned mye arbeid i å ruste opp, sa Ebbesvik.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.