RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant ingen bombe i bilen

Frykt for en bombe har gjort at politiet har sperret av et område av Haugesund sentrum.
Frykt for en bombe har gjort at politiet har sperret av et område av Haugesund sentrum. Foto: Tor André Johannessen
Sist oppdatert:
Våpeneksperter fra Forsvaret undersøkte i natt bilen til Haugesund-ordfører Petter Steen uten å finne noen bombe. Undersøkelsene av bilen er nå avsluttet.

Bombeekspertene ble fredag ettermiddag tilbakekalt fra påskeferie for å undersøke mistanken om at det er en bombe i ordfører Petter Steen jr. sin bil. Den står parkert utenfor rådhuset i byen.

Naboer fortalte fredag kveld om en intens frykt etter at bombealarmen gikk i byen. Politiet har sperret av et stort område av sentrum.

Hviler ut med familien
Ordfører Petter Steen jr. hviler i natt ut sammen med sin kone og deres barn. Han møter ikke pressen i natt for å fortelle om dramaet og opptakten til dette.

Steen og hans familie skal i en tid ha blitt truet av en venn. Truslene førte blant annet til at Steens barn ble tatt ut av skolen, meldte TV 2 Nyhetene fredag kveld.

Politiet har i går kveld og i natt ikke villet kommentere de påståtte truslene mot Steen, eller om noen er avhørt i saken.

TV 2 Nettavisen oppdaterer saken fortløpende i natt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere