*Nettavisen* Nyheter.

Fant katten hengt

Rasekatten «Crunchie» kom ikke da matmor Hilde Nilsen ropte i går kveld.

23.02.06 19:39

Da ektemannen gikk ut for å sjekke, fant han rasekatten hengt i et tre.

«Crunchie» pleier bare å være ute noen timer av gangen, og gikk ut døren hjemme i Hans Holmboes gate ved 16.30-tiden onsdag ettermiddag.

- Jeg synes det var merkelig at den ikke kom inn da jeg ropte på den, for det bruker den å gjøre. Jeg begynte å bli bekymret ved seks-syvtiden, og klokken 21.30 gikk min mann ut for å se etter den. Da hadde vi alt stått i bakgården og ropt i en time, forteller Hilde til iBergen.no.

Hengt i et tre
Synet som møtte mannen, David van Eijndthoven, var makabert. Rasekatten, av typen Maine Coon, var hengt i en renneløkke av ståltråd i et tre i nabogården.

Ekteparet ble sjokkert da de oppdaget hva som hadde skjedd.

- Jeg har aldri sett min mann så opprørt som da han kom inn og fortalte at katten var myrdet. Det var helt uvirkelig, sier Hilde.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

Politianmeldt
Det bestialske kattedrapet er nå politianmeldt, og eierne håper at noen har sett noe som kan lede dem på sporet av hvem som står bak ugjerningen.

- Det er veldig mange gårder i området, og det er mange som kan ha sett noe fra vinduene sine. Jeg håper i alle fall at de som har gjort det reagerer når de får se oppslagene, sier Hilde Nilsen, som fremdeles ikke helt kan skjønne at noen kan finne på å myrde en katt på denne måten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.