Gå til sidens hovedinnhold

Fant lik i utbrent bil

Politiet fant søndag en død person i en utbrent bil på en avsidesliggende vei i Rogaland.

Mandag ettermiddag opplyser politiet til TV 2 at det ikke er noe kriminelt som ligger bak dødsfallet.

- Vi fikk melding om at bilen stod i brann på en avsidesliggende vei mellom Ålgård og Oltedal ved 18-tiden, opplyste lensmann Ingrid Eik ved Gjesdal lensmannskontor til Nettavisen tidligere mandag.

Brannvesenet kom først til stedet og kunne fortelle at det lå en død person i bilen. Politiet sperret så av et område rundt bilen.

Saken fortsetter under.

191821

Etterforsket bredt
Natt til mandag jobbet politiet på stedet, for å forsøke å kartlegge hva som hadde skjedd med personen.

- Vi har hatt en liten pause fra i natt, og starter opp igjen nå. Men det er ingen nye opplysninger som tyder på at det har skjedd et straffbart forhold, sa Eik til Nettavisen ved 09.30-tiden mandag morgen.

Hun fortalte videre at etterforskningen fortsatte for fullt.

- Vi holder fortsatt alle muligheter åpne, og fortsetter både teknisk og taktisk. Vi jobber med å finne identiteten til vedkommende, sa lensmannen.

Eik ville ikke si hvor i bilen vedkommende ble funnet, eller hvorvidt det er en kvinne eller mann.

- Alt er åpent på nåværende tidspunkt. Det kan være en ulykke, eller det kan dreie seg om et mistenkelig dødsfall, sa Eik i natt.

Bilen stod parkert langs en avstikker som ligger i et skogsområde bare noen meter nedenfor riksveien. Det ligger et friluftsområde med badeplass i nærheten, men stedet er likevel ikke noe typisk turområde.

Snakket med vitner
Politiets etterforskere har snakket med vitner som meldte fra, og de ble avhørt videre på mandag. Det er ikke gjort andre observasjoner av personer, eller kjøretøy som politiet vil komme i kontakt med.

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid