Fant lik ved operaen

Politiet har funnet et uidentifisert lik ved operabygget i Oslo.

05.01.07 02:02

(iOslo.no) Politiet fikk melding om at lik var funnet flytende ved operabygget i Bjørvika klokken 12.12. Havnepolitiet rykket ut, og fikk dratt liket av en mannsperson, opp av vannet.

Har du tips? Kontakt tips@iOslo.no eller ring 2100 6066.

Funnet ved operahuset
- Liket ble funnet ved utløpet til Akerselva. Vi vet ikke hvor det har kommet fra, eller hvem dette er. Vi ble varslet av arbeidsfolk i området som så liket i vannet, sier vaktleder på Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt, Kjell Pedersen, til iOslo.no.

Liket er nå fraktet til rettsmedisinsk institutt, og i løpet av fredagen skal det obduseres, og forhåpentligvis identifiseres.

- Vi skal sjekke de savnet-meldingene vi har, så får vi se om vi får treff der. Det er noen få menn som er savnet, og dette kan, men trenger ikke, være en av dem, sier Pedersen.

Kan ha ligget lenge
Utfra tilstanden på kroppen kan det se ut som den har ligget i vannet i flere måneder. Derfor er det umiddelbart vanskelig å slå fast hvor gammel personen har vært da han falt i vannet.

- Det er uvisst, det er vanskelig å si noe om dette når liket har ligget en stund, kanskje to-tre måneder. Det er imidlertid blitt sagt at det er en mann, men dette finner vi ut av, sier Pedersen til Aftenposten.no.

Les flere saker på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.