RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant mystisk mann på flåte

Sist oppdatert:
Politi og hovedredningssentralen Sør-Norge jobber på spreng med å finne svaret på hvor den nedkjølte mannen kommer fra.

- Det kan se ut som et skip har gått ned, ja. Vi har plukket opp en person i en flåte, og utover det kan jeg ikke si noe, opplyser redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til TV 2 Nettavisen.

Funnet av mannen fant sted sør for Lista, etter at redningssentralen lørdag morgen hadde registrert nødsignaler via satellitt.

- Vi har grunn til å tro en rekke ting, men ønsker ikke å utløse spekulasjoner. Nå sammenholder vi en del opplysninger for å finne ut av situasjonen, opplyser Walle.

Redningslederen understreker at redningsledelsen har en teori om hvilket fartøy mannen kommer fra, og at det ikke er grunn til å tro at flere personer skal være involvert.

Politiet jobber med å identifisere vedkommende som ble funnet.

- Alt tyder på at det er en nordmann. Vi har opplysninger om hvem det kan være, men ingen identifisering er klart. Vi håper å ha funnet mannens identitet om noen timer, opplyser operasjonsleder Ragnar Lissand ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere