Fant spor etter Mons

Katten Mons, som ufrivillig havnet i klørne til en biltyv lørdag, er og blir borte. Søndag fant matmor buret – tomt.

Da Anne-Sissel Skånvik og samboeren gikk for å handle på Liertoppen på vei til hytta, ble bilen stjålet. I baksetet satt katten Mons.

- Bilen, penger, pass og papirer kan erstattes. Det kan ikke pus, sa Anne-Sissel fortvilet til TV 2 Nettavisen i går. Hun fryktet at biltyven kunne ha kastet buret med katten ut av bilen, og i dag fikk hun svar.

- Vi fikk tips i formiddag og fant buret i Mjøndalen utenfor Drammen. Noen hadde satt buret inntil en butikk allerede tidlig i går ettermiddag. Men Mons er borte. Det samme er det rosa babyteppet som var i buret, forteller Anne-Sissel til TV 2 Nettavisen søndag kvled.

Hun håper å at pusen hennes er i området Liertoppen Mjøndalen.

- Selv om alt er uvisst, er vi i alle fall sikre på at Mons ikke siktter i buret og sulter og tørster I hjel. Vi håper noen kan ha tatt vare på ham, sier matmor.

Hun tror ikke biltyven selv har satt buret utenfor Sparkjøp-butikken, og har en teori om at noen har funnet buret langs veikanten og ber dem ta kontakt.

- Vi håper I det lengste. I dag har vi lett i flere timer og I kveld skal vi ta en ny leterunde, sier den bekymrede katteeieren til TV 2 Nettavisen.

Har du sett Mons eller vet noe som kan hjelpe den bortførte katten hjelp til mor, kontakt Anne-Sissel Skånvik på e-post: askaanvi@online.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.