Fant toåring bevisstløs i dam

FUNNET AV FAREN: Jenta ble fløyet til Rikshospitalet i luftambulanse.

FUNNET AV FAREN: Jenta ble fløyet til Rikshospitalet i luftambulanse.

Jenta fløyet med luftambulanse til sykehus.

07.03.14 19:57

ÅROS (NTB): Ei to år gammel jente ble fredag funnet bevisstløs i en dam i Åros i Buskerud. Redningstjenestene gjør nå alt de kan for å berge livet hennes.

Meldingen om ulykken kom inn til politiet fra AMK like etter klokka 18 fredag. Politi, brannvesen, ambulanse og luftambulanse rykket ut, og jenta på snart tre år var bevisstløs da de kom fram, opplyser operasjonsleder Truls Fjeld i Søndre Buskerud politidistrikt.

Ulykken skjedde på et boligfelt som er under oppføring i Åros i Røyken kommune, forteller han. Det var faren som fant jenta.

– På naboeiendommen til der jenta bor, har det vært gravearbeid i forbindelse med oppføring av en bolig. Hullet er blitt fylt av regnvann, og på én eller annen måte har jenta havnet i vannet, sier Fjeld til NTB.

Jenta blir nå fløyet til Rikshospitalet i luftambulanse.

– Situasjonen til jenta er fremdeles uavklart, men vi har fått beskjed om at hun puster og har en form for bevissthet, sier operasjonslederen.

Politiet har varslet kriseledelsen i Røyken kommune for å sikre at de pårørende og de som har bistått i førstehjelpsinnsatsen, blir ivaretatt. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.