RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant utbrent båt - full leteaksjon

Sist oppdatert:
Omfattende leteaksjon ble satt i gang utenfor Kråkerøy i Fredrikstad etter at en båt ble funnet utbrent fredag morgen.

Politiet vet ennå ikke om det har vært personer om bord i båten, som skal ha vært plastbåt på mellom 25 og 30 fot.

- Vi fikk melding om båtbrann ved 04-tiden i natt, og satte i gang søk umiddelbart. Søket pågår fortsatt, vi leter nå området rundt Stangskjær, hvor det utbrente vraket ble funnet, sa operasjonsleder Tommy Moen i Østfold politidistrikt til Nettavisen tidligere fredag.

Dykkersøk
Et Sea King-redningshelikopter, fire redningsbåter og dykkere fra fra Fredrikstad brann- og redningskorps var satt inn i søket.

- Ingen personer er funnet og ingen er meldt savnet. Det er ingen spor som tilsier at det har vært noen om bord. Det er heller ingen som har sett noen om bord, men vi leter likevel for å være sikre, sier han.

Fullstendig utbrent
Det var et vitne på fastlandet som meldte fra til politiet natt til fredag. Nå er båten fullstendig utbrent, og brannvesenet jobber med å finne spor om hvor båten kommer fra.

- Nå skal vi etterforske vraket. Hovedredningssentralen leder leteaksjonen, og de vil vurdere skjer videre, sier Moen.

Aksjonen avsluttet
- Aksjonen er nå avsluttet. Vi har søkt med med båt, helikopter og dykkere store deler av dagen. Vi har ingen funn - hverken av gjenstander eller personer. Ingen er heller meldt savnet. Vi sitter igjen med vraket, og jobber videre for å finne flere svar, sier operasjonsleder Tommy Antonsen ved Østfold politidistrikt til f-b.no klokken 14.30 i ettermiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere