Gå til sidens hovedinnhold

Fantomtegninger ga få tips

Politiet har mottatt få tips etter at de viste fantomtegninger av en mann som var sett i oppgangen til drepte Meta Øverli (78) på Høybråten i Oslo.

- På bakgrunn av tegningene har vi fått en 5-6 tips som vi jobber med, sier politiinspektør Terje Kristiansen i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Meta Øverli ble funnet drept i sin egen leilighet på Høybråten i Oslo 7. april i år.

Etterforskningen så langt har ikke gitt noe godt svar på hvem som kan ha tatt livet av kvinnen. Politiet har fått laget to fantomtegninger av en eller to personer som ble observert i oppgang 1H ved Høybråtenveien torsdag 6. april, samme dag som de siste observasjonene er gjort av Øverli (75) i live.

Politiet anser mannen eller mennene som viktige i forhold til oppklaringen av drapssaken, fordi disse mennene kan ha vært de siste som så henne i live.

Lite utvikling
Så langt er ingen mistenkt for drapet på kvinnen.

- Bortsett fra tipsene er det ingen annen utvikling i saken, sier Krsitiansen.

Politiet ber fortsatt folk som kan ha opplysninger om saken eller mennene på bildet, om å ta kontakt.

Bar på pose
Tegningene er utformet på bakgrunn av denne beskrivelsen:

Mannen er 30-35 år, mørkt svart, tett og stritt hår, 175-178 cm høy, normal slank kroppsbygning, markerte øyenbryn og et «mørkt drag» i ansiktet.

Klesdrakt: Mørk blå, hoftelang jakke med glidelås eller knapper. Buksen var litt lysere blå enn jakka. Han bar på en hvit plastpose. Ifølge politiet er det mulig at vedkommende er av østeuropeisk etnisk opprinnelse.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus