RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MISTET FØRERKORTET: En mann på 63 år forklarte at han øvelseskjørte, og derfor ble førerkortet til hans far på 97 inndratt fordi sønnen hadde promille. 
MISTET FØRERKORTET: En mann på 63 år forklarte at han øvelseskjørte, og derfor ble førerkortet til hans far på 97 inndratt fordi sønnen hadde promille.  Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Far (97) mistet førerkortet da sønn (63) øvelseskjørte

Sist oppdatert:
Det var lørdag formiddag at politiet i Hordaland fikk inn melding om mulig promillekjøring. Da bilen ble stoppet fikk de seg en overraskelse.

Det skal ha vært observert en mann som drakk øl, og som deretter satte seg inn i en bil og kjørte retning Palmafossen, skriver Avisa Hordaland.

Politiet fikk etter hvert stoppet bilen, og det viste seg at fører hadde promille godt over lovlig grense.

Les også: Gabriel (5) plukket blomster - da han fant disse ble politiet varslet

Fører, en mann på 63 år forklarte at han øvelseskjørte, og derfor ble førerkortet til hans far på 97 år inndratt. Også hans eldre mor satt i bilen.

- Uansett så hører ikke alkohol og bilkjøring sammen, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt til avisen.

Han omtaler episoden som noe uvanlig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere