RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Far og datter (8) omkom

Sist oppdatert:
To voksne og et åtte år gammelt barn omkom på riksvei 20 tirsdag kveld.

To personbiler kolliderte ved Spulsåsenkrysset på riksvei 20, nord for Våler i Hedmark, ved 20.40-tiden tirsdag. Politiet bekrefter onsdag morgen at tre personer er omkommet og at det blant annet dreier seg om en far og en datter. Kvinnen er ifølge glomdalen.no farens samboer, men politiet har så langt ikke kunnet bekrefte dette fordi de ikke har sikker identitet på noen av de omkomne.

- De omkomne er en mann, en kvinne og en jente på åtte år. Mannen er faren til denne jenta, sier jourhavende jurist Iren Johnsen-Dahl til Nettavisen. Alle de tre omkomne satt i samme bil.

- Alle de omkomne kommer fra Våler, sier ordfører Kjell Konterud til Nettavisen.

Kriseteam
- Føreren av den andre bilen er sendt til Elverum sykehus med lettere skader, sier operasjonsleder Trond Berg ved Hedmark politidistrikt til Nettavisen.

De nærmeste pårørende er varslet om dødsfallene. Det er opprettet et kriseteam som skal ta hånd om de pårørende.

Undersøkelser
Ved 03-tiden natt til onsdag jobbet politiet fortsatt på ulykkesstedet.

- Vi foretar flere tekniske oppmålinger og undersøkelser på stedet. Videre i etterforskningen skal vi avhøre eventuelle vitner, og vi vil naturligvis ta en prat med føreren av den andre bilen, sier operasjonsleder Hans Eng ved Hedmark politidistrikt til Nettavisen.

Bilen med de tre som omkom skal ha kommet fra en sidevei og blitt truffet av en bil som kom kjørende på riksvei 20. Politiet er imdilertid fortsatt usikre på hendelsesforløpet og årsaken til ulykken.

Omkjøring
Veien ved ulykkesstedet er nå åpen, men var fortsatt stengt ved 03-tiden. Statens vegvesen opplyste da at veien var stengt mellom Kongsvinger og Elverum, ved Våler.

Hold deg oppdatert på trafikkmeldinger her (ekstern lenke)

Våler kommune og riksvei 20 har vært rammet av en rekke alvorlige trafikkulykker de siste årene. I mai 2002 omkom fem ungdommer i en russebilulykke. I mai 2003 ble 20 kvinner skadet i en bussulykke på Ebru i samme område. Bussjåføren omkom i ulykken.

Les Nettavisen på mobilen (wap.nettavisen.no):
Send NETT til 1930 for gratis bokmerke)

Bli varslet om de viktigste nyhetene på sms:
Send NYHET START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere