RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Kong Harald forlater Rikshospitalet sist onsdag
Kong Harald forlater Rikshospitalet sist onsdag Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Får svar på mandag

Mandag får kong Harald trolig svar på hva det er som feiler ham.

Ifølge Slottet blir ingen ting avgjort før de medisinske prøvene som er tatt av kongen er ferdig analysert. Det skjer etter all sannsynlighet mandag, melder NTB.

Vikar
Kong Harald har siden onsdag slappet av hjemme i sin private leilighet på Slottet mens kronprinsregent Haakon har tatt seg av farens representasjonsoppgaver. Kronprinsregenten har både holdt høytidelige audienser og ledet statsråd i kongens fravær.

Søndag får kronprinsesse Mette-Marit følge av sin ektemann i stedet for sin svigerfar når hun skal døpe den nye redningsskøyta « Harald V» på Bygdøy. i forbindelse med Redningsselskapets store innsamlingsaksjon.

Kanskje friskmeldt
Men hva som skjer videre utover i neste uke, er foreløpig uklart. Kong Harald har etter planen offisielle plikter både tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Tirsdag holder kongeparet middag for fylkesmennene. Onsdag skal kongen motta Tunisias og Australias nye ambassadører i høytidelig audiens, og torsdag er det middag på Slottet for medlemmene av Høyesterett. Fredag er som vanlig statsråd på Slottet.

Mandag blir det altså klart om det er kongen selv eller kronprinsregenten som skal delta i disse arrangementene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere