*Nettavisen* Nyheter.

Far ville kutte voldtektssiktets penis

- Jeg ville ikke drepe ham, jeg ville bare skade ham og kutte av ham penisen, skal 27-åringen ha sagt om angrepet på en mann som er siktet for voldtekt på hans datter (7).

24.10.06 16:45

Nå er faren fengslet for to uker, siktet for grov vold.

Gikk og kjøpte kniv
Angrepet skjedde på Det Akademiske Kvarter i Bergen sentrum på mandag, da 27-åringen traff på den 42 år gamle voldtektssiktede mannen. Han ble så rasende over å se ham at han gikk og kjøpte seg en kniv og en jernstang, før han returnerte. Inne på kafeen skal han ha truet 42-åringen på livet med kniven. Men gjester hadde varslet politiet, som kom etter kort tid og pågrep den illsinte faren.

Han skal ha forklart til politiet at han var frustrert over at 42-åringen var på frifot. Han sju år gamle datter hevdet like før jul at 42-åringen skal ha forgrepet seg på henne på skolen, like etter juleavslutningen i kirken. Mannen er hennes morsmålslærer i somalisk. Læreren ble pågrepet og siktet for voldtekt. Men samme dag som han skulle framstilles for varetektsfengsling, trakk plutselig politiet begjæringen om fengsling, og han ble satt fri. Til stor frustrasjon for jentas foreldre.

- Jernstangen skulle jeg bruke til å slå ham i bakhodet med, og kniven skulle jeg bruke til å kutte av ham penis, skal 27-åringen ha forklart om angrepet, ifølge BT.

Ville straffe selv
Han skal videre ha sagt at han mener han kan straffe den voldtektssiktede mannen selv, når ikke politiet gjør det. Men retten mente det annerledes og ga ham to uker i varetekt for å forstå at sivil avstraffelse er uakseptabelt.

42-åringens forsvarer, Odd Drevland, sier hans klient lenge har fryktet et angrep fra jentas far. Konfliktnivået har vært høyt i saken og det 27-årigen er allerede ilagt besøksforbud mot morsmålslæreren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag