RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fødte fire på halvannet år

Sist oppdatert:
Drømmer du om en stor barneflokk? Spør «Årets mamma» som skifter tjue bleier hver dag og får to-tre timer på øyet hver natt.

I stuevinduet på Hisøy i Arendal henger julepynten fra i fjor fremdeles i vinduet.

- Sånne ting har jeg ikke tid til å bry meg om. Jeg oppdaget i juni at pynten fremdeles hang oppe, og lot den henge slik at jeg slapp å pynte igjen til jul, sier Åshild Braaten til Agderposten.

33-åringen er kåret av magasinet Mamma til «Årets mamma 2004». Hun er utdannet jordmor og gikk fra en tilværelse som barnløs til firebarnsmor på ett og et halvt år.

Eldstedatteren Mia (2) er prøverørsbarn. Ti måneder senere ble Åshild gravid med trillinger på normalt vis. I dag er de elleve måneder gamle.

«Årets mamma minner oss om hvor heldige vi er som har fått lov til å bli mammaer. Dessuten har hun taklet livets brå kast og hverdagens mange utfordringer med impulsivitet, glede og god planlegging,» skriver juryen i sin begrunnelse for Årets mamma.

Prisen er et reisegavekort på 15.000 kroner og en bokpakke til en verdi av 5.000 kroner fra bladet Mamma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere