RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer uten Bondevik

Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Som statsminister ble Kjell Magne Bondevik invitert til Stein Erik Hagens bryllup for to år siden. Han er ikke invitert til 50-årsdagen lørdag.

- Han er ikke invitert, og skal følgelig ikke på denne festen, sier Bondeviks stabssjef ved Oslosenteret, Øystein Mjærum til TV 2 Nettavisen.

Rabalder
Det ble et voldsomt rabalder da det ble kjent at Bondevik skulle være til stede under bryllupet til Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen sommeren 2004.

Kritikerne mente han var invitert for at brudeparet skulle kunne sole seg i glansen av statsministeren, og at han aldri ville vært invitert som venn om han ikke hadde vært statsminister. I Hagens 50-årslag er han ikke invitert.

I bryllupet på Fritzøehus tok Bondevik skarp avstand fra kritikerne som mente at han burde takket nei til å komme i det årets mest omtalte bryllup her til lands.

- Felles venner
- Kritikken har tatt fullstendig av. Jeg kjenner Hagen gjennom felles venner i Molde, og ville kommet i dette bryllupet selv om jeg ikke var statsminister, sa Bondevik til VG.

Tidligere hadde han sagt blant annet følgende om saken:

- Å si at jeg er en venn av brudeparet er å ta hardt i. Men det er alltid hyggelig med bryllup. Som dere vet har jeg allerede vært i flere bryllup.

Men noen 50-årsdag blir det altså ikke.

PS! Du kan lese mer om Hagens 50-årsdag lørdag på Side2.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere