RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem forgiftet i gasslekkasje

Sist oppdatert:
To voksne og tre barn ble sent lørdag kveld sendt til Haukeland Universitetssykehus som følge av en gasslekkasje i et bolighus på Askøy.

Ett av barna var bevisstløst etter å ha pustet inn gassen.

- Etter forholdene skal alt stå bra til med de fem vi valgte å sende til legevakt og senere sykehus for nærmere sjekk. Barnet som besvimte av gassen var ved bevissthet da helsepersonell kom frem til huset i Skarsholmshøyden 35, sier lege Leonie Schwarz ved Luftambulansen til Bergens Tidende.

Lekkasjen oppsto som følge av at en slange hoppet av en gassbeholder i kjelleren på det helt nye huset. Huset varmes opp med såkalt vannbåren varme basert på gass som energikilde. Da lekkasjen var et faktum strømmet naturgass opp i bolighuset uten at noen av de fem som befant seg i huset kjente lukt.

Først da et av de tre barna mistet bevisstheten skjønte de utsatte at noe var galt, og lege, brannvesen og politi ble umiddelbart varslet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere