RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem GHB-overdoser på 20 minutter

Sist oppdatert:
Alle var på klubbarrangement på Rockefeller.

Under klubbarrangementet Hed Kandi Disco Ball på Rockefeller forrige fredag ble fem personer fraktet til sykehus med GHB-overdose. Tre av personene skal ha blitt funnet inne i lokalet, og de to andre i to forskjellige gater like utenfor Rockefeller. Alle skal ha deltatt på arrangementet, skriver Dagsavisen.

Nå må daglig leder ved Rockefeller forklare seg. Også for åtte uker siden rykket politiet ut til Rockefeller på grunn av GHB-overdoser.

Følger opp saken
– Det er bekymringsfullt for politiet at fem ungdommer tar overdoser av GHB i tilknytning til et slikt arrangement. Derfor vil vi følge opp dette med daglig leder av Rockefeller, sier ordenssjef John Finsberg ved Sentrum politistasjon.

Alle de fem ble kjørt til sykehus og berget. De fem ble funnet mellom klokken 02.30 og 02.50, opplyser Finsberg.

Daglig leder Roar Gulbrandsen ved Rockefeller, som for anledningen hadde hyret inn 16 ordensvakter og to sykepleiere, sier at forrige helgs GHB-overdoser er skremmende

– Det er utrolig beklagelig, men det er helt håpløst for oss å avdekke all narkotikabruk selv om vi har et betydelig sikkerhetsopplegg på alle arrangementer, sier Gulbrandsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere