RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem kilo khat beslaglagt

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Politiet tok de fem kiloene dop og fire mennesker med seg inn. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Oslo-politiet mangler ikke på oppdrag gjennom en natt. Dette er litt av det de har gjort:

Kjørte i 117 km/t i 80-sone

RING 3: Kl. 19.17 lørdag stoppet politiet en bil som nok hadde kjørt om kapp med en motorsykkel på Ring 3. Bilfører - en mann på 24 år - ble målt til over 117 km/t i 80 sonen og ble fratatt sitt førerkort. Motorsykkelen ble ikke funnet.

Pågrepet for innbrudd

OSLO: Kl. 20.04 lørdag kveld fikk politiet melding om en som hadde brutt seg inn i en gård i Josefine gate. Det ble pågrepet en mann som hadde brutt opp en bod i nabogården. Mannen - på 31 år - ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Flott kamera stjålet

GRÜNERLØKKA: Kl. 22.23 fikk politiet melding om et innbrudd i Markveien. To personer var sett mens innbruddet ble utført, men de klarte å stikke fra stedet før det ble tatt. Stjålet var bl.a. et flott speilreflekskamera. Saken anmeldes i løpet av dagen.

Fem kilo khat beslaglagt

OSLO: Lørdag kveld kl. 22.36 ble fem kilo khat beslaglagt ved Tollboden i Oslo. Fire personer er pågrepet i sakens anledning. De ble alle kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Trikkerute knust

GAMLEBYEN: Kl. 00.48 i natt kom det melding om at noen hadde kastet en flaske mot en trikk i Oslogate i Gamlebyen. Ruten på trikken knuste, og en passasjer fikk en liten skade. Det var ikke behov for ambulanse, og passasjeren vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Brukte sin brors identifikasjon

OSLO SENTRUM: Kl. 02.07 kontrollerte politiet en mann på en bar i Oslo sentrum. Han hadde flere id-kort på seg, og det viste seg at han benyttet sin brors id. Den 18 år gamle mannen ble bortvist fra stedet.

Grevling fjernet

ØSTENSJØVANNET: Kl. 02.30 kom det melding om en skadet rev ved Østensjøvannet. Det viste seg å være en grevling som ble fjernet fra stedet av politiet.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere