Gå til sidens hovedinnhold

Fem kilo khat beslaglagt

Politiet tok de fem kiloene dop og fire mennesker med seg inn. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Oslo-politiet mangler ikke på oppdrag gjennom en natt. Dette er litt av det de har gjort:

Kjørte i 117 km/t i 80-sone

RING 3: Kl. 19.17 lørdag stoppet politiet en bil som nok hadde kjørt om kapp med en motorsykkel på Ring 3. Bilfører - en mann på 24 år - ble målt til over 117 km/t i 80 sonen og ble fratatt sitt førerkort. Motorsykkelen ble ikke funnet.

Pågrepet for innbrudd

OSLO: Kl. 20.04 lørdag kveld fikk politiet melding om en som hadde brutt seg inn i en gård i Josefine gate. Det ble pågrepet en mann som hadde brutt opp en bod i nabogården. Mannen - på 31 år - ble pågrepet og kjørt til arresten i Politihuset.

Flott kamera stjålet

GRÜNERLØKKA: Kl. 22.23 fikk politiet melding om et innbrudd i Markveien. To personer var sett mens innbruddet ble utført, men de klarte å stikke fra stedet før det ble tatt. Stjålet var bl.a. et flott speilreflekskamera. Saken anmeldes i løpet av dagen.

Fem kilo khat beslaglagt

OSLO: Lørdag kveld kl. 22.36 ble fem kilo khat beslaglagt ved Tollboden i Oslo. Fire personer er pågrepet i sakens anledning. De ble alle kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Trikkerute knust

GAMLEBYEN: Kl. 00.48 i natt kom det melding om at noen hadde kastet en flaske mot en trikk i Oslogate i Gamlebyen. Ruten på trikken knuste, og en passasjer fikk en liten skade. Det var ikke behov for ambulanse, og passasjeren vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Brukte sin brors identifikasjon

OSLO SENTRUM: Kl. 02.07 kontrollerte politiet en mann på en bar i Oslo sentrum. Han hadde flere id-kort på seg, og det viste seg at han benyttet sin brors id. Den 18 år gamle mannen ble bortvist fra stedet.

Grevling fjernet

ØSTENSJØVANNET: Kl. 02.30 kom det melding om en skadet rev ved Østensjøvannet. Det viste seg å være en grevling som ble fjernet fra stedet av politiet.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus