RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem pågrepet for ran

Sist oppdatert:
Fem personer er pågrepet og siktet etter et brutalt ran på Kastellet Bilistsenter på Nordstrand i Oslo 21. desember i fjor.

Et videokamera fanget opp hvordan fire ungdommer mishandlet kunder og betjening. Nå har Manglerud politistasjon pågrepet fem av de seks som var mistenkt for det brutale ranet, skriver Aftenposten.

Tre menn i alderen 22 til 23 år ble pågrepet i Groruddalen allerede 7. januar. De er av norsk, tyrkisk og pakistansk opprinnelse. Senere ble en nordmann og to med tyrkisk bakgrunn pågrepet og varetektsfengslet. Den pakistanske mannen er senere sjekket ut av saken og løslatt.

To skal ha tilstått å ha vært med på ranet, mens to andre har nektet å forklare seg, ifølge Aftenposten.

Under ranet 21. desember kom fire personer stormende inn på Shell-stasjonen med pistoler, hagle og batong. Tre kunder ble brutalt slått i gulvet. En banket opp etter å ha forsøkt å flykte inn på toalettet. Også nattevakten ble slått flere ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere