RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gøril Huse

Fem siktet etter knivdrama

Sist oppdatert:
Fem personer er siktet etter knivdramaet på åpen gate i Oslo torsdag ettermiddag.

Masseslagsmålet på Grønland endte med at fem personer ble skadd . Fire ble sendt til sykehus, mens én ble kjørt til legevakten. Alle fem er siktet i saken, ettersom alle blir sendt direkte til politiet når de skrives ut fra sykehuset.

To av de skadde er allerede skrevet ut og sitter nå hos politiet.

Sendt til politiet
- Vi regner med at de andre vil bli skrevet ut i løpet av kvelden, og håper å kunne avhøre alle i kveld, sier etterforskningsleder Bjørnar Gilberg ved Grønland politistasjon til TV 2 Nettavisen.

- De fem er trolig både ofre og gjerningsmenn, og det kan bli aktuelt å ta ut formell siktelse om legemsfornærmelse. Teknisk sett er alle fem allerede siktet, siden de er pågrepet, sier han.

Ifølge vitner TV 2 Nettavisen har snakket med, var minst ti personer involvert i knivslagsmålet. Politiet mener imidlertid at det kun var snakk om seks personer.

- Vi har fått opplyst at seks personer var innblandet. Hvis dette er riktig, mangler vi én person, som vi nå leter etter, sier Gilberg

Bor i Drammen
De seks personene skal være kurdere. En av de involverte, som nå sitter hos politiet, er en 16 år gammel gutt. En annen er 40 år. De andre som var innblandet er i 20 års-alderen.

Ifølge Gilberg bor fire av de siktede i Drammen og er i familie, mens de to siste trolig har fast adresse i Oslo.

Bakgrunnen for masseslagsmålet er foreløpig ukjent.

- Vi antar at det er noe bakenforliggende, men dette er noe vi håper å finne ut mer om, sier Gilberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere