RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem skadd etter storkollisjon

Sist oppdatert:
Alle de fire personene som satt fastklemt i bilene etter at en trailer og en redningsbil kolliderte tirsdag ettermiddag er brakt løs. To av de skadde satt i en varebil på planet til redningsbilen.

Ulykken skjedde på E39 ved Vadheim i Høyanger kommune i Sogn og Fjordane.

To personer er sendt til Haukeland universitetssykehus mens to andre er sendt til Sogn og Fjordane sentralsjukehus i Førde. Den siste, ifølge NTB en ti år gammel jente, ble berget løs rett før klokken 19 og ble sendt til Haukeland universitetssykehus i Bergen med luftambulanse.

Det skal ifølge NTB være tre menn og en kvinne som har blitt sendt til Førde.

– Det som skjedde var at det var en kollisjon mellom en semitrailer og en Viking redningsbil. Viking-bilen hadde en varebil bak på planet og i den satt det to personer, forteller operasjonsleder ved Sogn og Fjordane politidistrikt Reinhardt Sørgård til TV 2 Nettavisen.

– Varebilen tippet under kollisjonen og en av personene ble sittende fasklemt. I tillegg ble to personer i Viking-bilen sittende fast og én i semi-traileren,

Personen som satt fastklemt i varebilen ble brakt løs først og sendt til sykehus sammen med den andre passasjeren fra varebilen.

Redningspersonell jobbet ved halv sju-tiden tirsdag kveld fortsatt med å få løs de tre personene som fremdeles sitter fastklemt i bilene.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.40.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere