RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem ulykker på kort tid

Sist oppdatert:
Det har vært en travel natt for politiet i Oslo.

(iOslo.no) På seks timer var det fem trafikkulykker i hovedstaden.

Den første ulykken skjedde ved 22.15-tiden da en bil med tre ungdommer landet på taket ved Storo etter en dramatisk velt på Ring3. Utrolig nok ble ingen alvorlig skadet.

LES HELE SAKEN: Her har de råflaks

- Bilen tippet rundt
Ved 01.15-tiden velter nok en personbil. Ulykken skjer ved Ris skole på Ring3. Bilen lander på siden, men heldigvis ble ingen ble skadet.

- Det virker som bilen har tippet rundt. Vi mistenker føreren for promillekjøring, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Fire biler i kollisjon
I alt fire personbiler var deretter involvert i en kollisjon på Schaus plass på Grünerløkka i Oslo ved 02-tiden natt til lørdag.

En 33 år gammel mann ble skadet og fraktet til Ullevål universitetssykehus. Politiet vet ennå ikke noe om skadeomfanget.

LES HELE SAKEN: Fire biler i kraftig kollisjon

- En av bilene kjørte antakeligvis på rødt lys og kolliderte med en bil i krysset. Den bilen ble igjen dyttet videre inn i to andre biler, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Påkjørt
Ved 03.50-tiden ble en 21 år gammel mann påkjørt av en drosje ved Tollbugata og Kirkegata. Han blødde kraftig og ble fraktet til Ullevål. Politiet vet ikke noe om skadeomfanget.

- Bilen skal ha kjørt på grønt lys, men traff mannen som gikk utenfor fotgjengerfeltet, opplyser Jørstad.

Kjørte i betongsøyle
Rundt klokken 04.15 kjører en bil rett inn i betongsøyle i Christian Krohgs gate.

- Det var to i bilen. Passasjeren ble sendt til legevakt til sjekk, mens føreren skal sjekkes på Ullevål. Også her mistenker vi promillekjøring, sier Even Jørstad.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere