RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fengsel for å ha drevet luksusbordell

Sist oppdatert:
Da samboerparet troppet opp i banken med nær en million kroner i bæreposer for å betale for en leilighet, gikk alarmen hos Økokrim.

Tirsdag ble den 41-årige mannen dømt til fengsel i åtte måneder for hallikvirksomhet og til å betale 840.000 kroner til staten. Kvinnen (45) har fått sin sak utsatt fordi hun leverte sykemelding, skriver Dagbladet.

Ansatte i banken slo alarm da samboerparet i februar 2002 møtte i banken for å betale kontant for en leilighet. Til sammen kom paret med 990.000 kroner fordelt over fire dager.

Ifølge politiet stammet pengene fra luksusbordellet Marylins på Kampen i Oslo. I over et år skal samboerparet ha drevet bordellet som på utsiden framstod som en fasjonabel villa.

- Mitt umiddelbare inntrykk er at han har fått en streng dom. Vi skal gå igjennom dommen nøye før vi vurderer en eventuell anke, sier domfeltes forsvarer, Thomas Klevenberg, til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere