*Nettavisen* Nyheter.

Fengslet én for Bjugn-dødsfallet

En mann i 30-årene er fengslet i forbindelse med dødsfallet til Ole Oskar Indstrand i Bjugn.

30.01.08 15:54

Klokken 11 onsdag ble mannen i 30-årene fremstilt for varetektsfengsling, siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Hans forsvarer, Christian Wiig, sier til NTB at mannen husker lite av hva som skal ha skjedd i huset til Indstrand. Grunnen er at han var full.

- Den foreløpige obduksjonsrapporten sier at Ole Oskar Indstrand ble påført skader trolig som følge av stump vold. Dødsårsaken er disse skadene i sammenheng med alkohol, sa lensmann Rune Halvorsen til Nettavisen onsdag.

Politiet pågrep to personer natt til tirsdag, etter at Indstrand ble funnet død mandag. Det var funn i huset som ledet politiet til de to personene. Den ene av disse er nå altså varetektsfengslet i tre uker med brev og besøkskontroll. Den andre personen som ble pågrepet tirsdag, er sjekket ut av saken, og ikke lenger siktet.

Kriminalteknikere har de siste dagene jobbet i leiligheten til Indstrand. En naboleilighet er også sperret av. Det var tekniske undersøkelser på åstedet som gjorde at politiet valgte å pågripe to personer natt til tirsdag.

- Jeg har rådet min klient til å ikke motsette seg varetektsfengsling hvis det blir aktuelt i dag, sier advokat Christian Wiig til Adresseavisen. Han representerer mannen som nå er siktet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag