Fengslet etter hotellbrann

En mann sitter i dag hos Politiet etter at det begynte å brenne i Scandic Bergen City Hotell i Håkonsgaten i Bergen i natt.

27.11.05 12:13

Alle gjestene måtte evakueres da brannalarmen gikk på Scandic Bergen City Hotell i natt klokken 0500. Alarmene virket som de skulle og sprinkleranlegget slukket brannen.

Det ble en del vann i etasjen der det brant og rommet der det startet er i dag avstengt for etterforskning. Det er på det rene at det hadde brent i sengen. Hotellet har to deler, en på hver side av Håkonsgaten og det var i kongressdelen det brant.Til slutt vurderte en det slik at alle gjestene kunne flytte tilbake til rommene sine.

En mann ble bragt til legevakten med røykskader. Derfra gikk det rett til Politiet der han ble satt inn til han kan forklare seg i dag.

- Er han mistenkt for å stå bak brannen?

- Han vil bli forhørt om hvorvidt han bevisst eller ubevisst kan ha noe med brannen å gjøre.

Brannen startet i hotellets syvende etasje. Det var 121gjester på hotellet da alarmen gikk. Ingen utenom mannen Politiet tok seg av ble skadet.

- Det var dramatisk selvfølgelig, men våre ansatte taklet situasjonen utmerket sammen med brannvesenet, forteller hotelldirektør Asle Prestegard til ibergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.