RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferietrafikken tetner til

Sist oppdatert:
Saktegående kø sørover mot Oslo. Se vegmeldingene her.

(iOslo.no) I dag avslutter Oslo-folk flest vinterferien, og med helgens vær i bakhodet kan det fort bli kaotiske tilstander inn mot hovedstaden.

Klokka 18.00 har vegtrafikksentralen registrert at det tetner til rundt Hamar. Mellom Minnesund og Hamar oppfordrer politiet til å ta riksvei 4 over Gjøvik, for fra Hamar til Gardermoen er det saktegående kø i ettermiddag. Innover derfra går det greiere, melder Vegvesenet.

På E16 fra Hønefoss er det tett trafikk og små køer mot Sollihøgda, men det er økende trafikk i området. Det står fra Sollihøgda og inn mot Sandvika, men det letner innover mot hovedstaden.

- Vi har ikke registrert noen trafikkuhell i dag, og det ser ut som folk oppfører seg greit i ferietrafikken. Vi har bare en bilberging så langt i dag, i Nordbytunnelen, men han hadde fått motorstopp. Vi har mye snøslaps og snødekke på veiene, men vi har sendt ut alt vi har av brøytemannskaper, og de vil fortsette å være ute så lenge vi trenger dem, sier vaktoperatør Luis Barra ved veitrafikksentralen Oslo til iOslo.no.

Vaktoperatøren håper folk holder seg i skinnet og på veien også utover dagen, og gir følgende råd til dagens ferietrafikanter:

- Vær oppmerksom på trafikken. Husk på å holde avstanden til bilen foran, og kjør etter forholdene. Og fremfor alt, ta det rolig og la være å stresse.

Sjekk helgetrafikken på Vegvesen.no

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere