RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk 180.000 kroner via Mannegruppa Ottar: – Det har ikke gått helt opp for meg ennå


TAKKNEMLIG: - Jeg er bare så utrolig, utrolig takknemlig, sier Thor-Egil Solvang som tirsdag hadde fått 380.000 kroner. (Foto: Helle Østvik)
TAKKNEMLIG: - Jeg er bare så utrolig, utrolig takknemlig, sier Thor-Egil Solvang som tirsdag hadde fått 380.000 kroner. (Foto: Helle Østvik)
Sist oppdatert:
Blant de første til å oppfordre om å gi penger til Thor-Egil Solvang (21), var Facebook-gruppa Mannegruppa Ottar.

– Jeg har fått rundt 180.000 kroner bare fra dem. Til sammen har jeg fått over 380.000 kroner. Det er helt vilt og jeg har nesten ikke ord, sier en takknemlig Thor-Egil Solvang.

Bakgrunn: Jernstanga i ryggen til Thor-Egil (21) kommer til å knekke. Når det skjer, så dør han

Handler jakke og vintersko

Tirsdag er en sliten, men lykkelig Thor-Egil i byen sammen med kameraten Nicolay Zachariassen for å handle.

– Det har gått i ett med telefoner, meldinger og intervjuer, så jeg nådde det ikke i går. Men i dag er vi altså i byen for å handle vintersko og vinterjakke. Jeg skal også kjøpe meg en pc så jeg heretter kan betale regningene mine selv.

Les også: Thor-Egil har fått 350.000 kroner fra fremmede

Siden Thor Egil sist fredag sto fram i ifinnmark med sin historie, har responsen vært formidabel.

– Det har egentlig ikke gått helt opp for meg ennå. At jeg har fått så mye støtte og penger er helt utrolig. Jeg har fått store beløp, både 10.000 kroner og 5.000 kroner fra anonyme givere.

Det varmer

– Hva synes du om at medlemmer av mannegruppa ottar på facebook har gitt til sammen rundt 180.000 kroner?

– Det synes jeg er helt fantastisk. Uansett hvor store eller små beløpene er og uansett hvem som gir, så varmer det like mye. Jeg er bare så utrolig, utrolig takknemlig, sier Thor-Egil.

På TV2-nyhetene mandag kunne han se en gråtkvalt rådmann i Hammerfest Leif Vidar Olsen, be om unnskyldning, på kommunens vegne.

– Det var sterkt å se. Jeg hadde aldri trodd at de ville bry seg så mye. Jeg tar selvfølgelig imot unnskyldningen, så lenge jeg ser at de vil rydde opp, sier Thor-Egil Solvang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere