RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk bil inn i hagen

Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene (Østlandsposten)
Sondre Gullik Eikenæs (14) hørte plutselig et høyt smell.

Sondre satt på rommet sitt i andre etasje i hjemmet på Holmejordet da han plutselig hørte et høyt smell.

- Jeg forsto at noe hadde skjedd, og løp ut i gården. Der sto mamma og kikket med store øyne, og bak garasjen sto det en bil svært så spesielt parkert, sier Sondre Gullik Eikenæs til Østlandsposten.

- Bilen hadde ikke sjåfør
Sondres mamma Tone var ute i hagen og jobbet, da hun plutselig fikk øye på en bil som kom trillende i retning av huset hennes, som ligger i bunnen av en bakke i et t-kryss.

- Først trodde jeg det kunne være snakk om en sjåfør som hadde fått et illebefinnende, med etter at bilen hadde passert over sykkel og gangstien, gjennom en tujahekk, ned en trapp og inn i garasjen, så jeg endelig at bilen ikke hadde noen sjåfør, sier hun til avisen.

Hun ble stående og speide etter sjåføren, men først etter en stund dukket en forvirret mann opp.

- Det var godt det ikke var folk her og at jeg sto litt unna garasjen. Noe sånt som dette har vi ventet på lenge, men heldigvis gikk det bra når uhellet først var ute, sier Tone.

Se flere bilder på Østlandsposten

Glemte håndbrekket
Sjåføren av bilen var i boligfeltet for å tilby tilknytning til et lokalt fibernettselskap. Han var inne i en bolig lenger oppe i veien, og merket først da han kom ut at bilen var borte.

- Jeg forsto fort hva som hadde skjedd. Hadde glemt å sette på håndbrekket, og det var lett å se hvor bilen var blitt av. Noen titals meter nede i gata så jeg bakparten på bilen stikke opp. Dette er utrolig leit, men heldigvis gikk det bra. Godt at det ikke var mennesker der den gikk ut av veien, sier sjåføren til op.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere