RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk erstatning etter pubsex

Sist oppdatert:
Selv mente hun å ha blitt voldtatt av en ansatt på puben, men retten mente at bevisene ikke var gode nok til å dømme mannen. Han må likevel betale100.000 kroner i erstatning til kvinnen.

Kvinnen skal ifølge dommen ha vært kraftig beruset da hun gikk på toalettet på en pub i Oslo. Kort tid senere kom en 41 år gammel mann som jobbet på puben.

Ifølge dommen som er gjengitt i Dagbladet, var det ingen vitner til seansen som varte i tre-fem minutter. Etter toalettbesøket dro kvinnen rett hjem og ringte en venninne. Sammen kontaktet de politiet og anmeldte 41-åringen for voldtekt.

41-åringen hevdet at kvinnen var fornøyd da hun forlot toalettet.

Et flertall av dommerne i Oslo tingrett fant at det ikke var nok bevis for å dømme mannen for voldtekt, likevel må han betale 100.000 kroner i oppreisning til kvinnen for tort og svie.

- Vi finner det bevist at 41-åringen holdt kvinnen fast og presset henne mot veggen. Han gjorde dette for å hindre henne i å komme løs, slik at han kunne gjennomføre samleie. Det var ikke tale om alvorlige voldsbruk, bare overmanning gjennom fastholding, heter det i dommen ifølge Dagbladet.

41-åringen har tatt betenkningstid i forhold til om han vil anke dommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere