*Nettavisen* Nyheter.

Fikk fire barn på samme dato

Sandra Yndestad Engen (7) fikk 24.november tre nye småsøsken i bursdagspresang.

27.11.06 11:03

(iBergen.no) Alle de fire søsknene er dermed født på samme dato. Dette er på tross av at terminen til mamma Randi Engen, ikke var før i januar, skriver Bergensavisen.

- Men normalt fødes trillinger rundt seks uker før terminen. Så om rundt halvannen uke var vi forberedt på at de skulle komme. På Sandra sin bursdag hadde vil alle fall ikke trodd at de skulle komme. Vi hadde invitert gjester og gjort klart bursdagsselskap, sier den nybakte trillingmammaen til BA.

Men da vannet gikk natt til fredag, måtte familien dra fra Guddalen i Sogn til Kvinneklinikken i Bergen i all hast. Kun fire timer etter ankomst så trillingene dagens lys, og de tre babyene, to gutter og en jente, var i god form tross sin tidlige ankomst.

Den stolte pappaen, Arild Yndestad, forteller til avisen at fødselen var spesiell. Han sier at han talte hele 20 personer som jobbet med den.

Nå venter en ny tilværelse for firebarns-foreldrene. Begge skal ha permisjon, og de jobber i tillegg med en au-pair-ordning fra kommunen, slik at de har noen ekstra hender til rådighet.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.