RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk Hågensen i 90-årspresang

Sist oppdatert:
Eriks Lund store ønske livet var å møte Yngve Hågensen. Da den tidligere LO-lederen sa ja på flekken da han ble spurt om å stille som bursdagsgave da Lund fylte 90 år.

Det var jubilantens barnebarn Andreas Lund som tok kontakt med Hågensen, og dermed gjorde at bestefarens store drøm gikk i oppfyllelse:

Lund strålte som en sol da den uventede gjesten dukket opp hjemme i hans egen stue.

- Jeg visste ingen ting. Barnebarnet mitt Andreas var innom tidligere i dag og fortalte at han hadde en overraskelse til meg, men jeg kunne jo ikke ane at vi skulle få besøk av Ynge Hågensen. Nå lever jeg nok til jeg blir 100, sier Lund til Halden Arbeiderblad.

Hågensen synes det var stas å kunne få gratulere Erik med 90-årsdagen neste uke. Han husker jubilanten fra da han jobbet som bygartner i Halden:

Jeg hadde mye med bygartneren å gjøre den gang jeg satt i stadionstyret her i Halden, forteller Yngve Hågensen som hadde med sin ferske biografi i gave til jubilanten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere