RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk ikke navn på hettemannen

(TV2 Nettavisen/Politiet)
En innsatt i et fengsel på Østlandet hevdet i media at han vet navnet på hettemannen. Men da han ble avhørt av politiet i Førde fredag, ble ikke navnet nevnt.

Den såkalte hettemannen er etterlyst i forbindelse med drapet på Anne Slåtten i Førde 6. juni i år. Han ble fanget opp av et overvåkingskamera på Shell-stasjonen i Førde sentrum mandag morgen, tre timer før liket av sykepleierstudenten ble funnet.

En tipser i et fengsel på Øastlandet ringte politiet i Førde og ga navnet på vedkommende han mener passer beskrivelsen til hettemannen, skrev avisen Firda tidligere i uken.

Han fortalte avisen at han ikke kjenner igjen klærne til hettemannen, men sier det var noe med holdningen og alderen på mannen. I tillegg skal tipseren ha fått flere sms-meldinger fra mannen som kan tyde på at han var i Sogn og Fjordane drapshelgen.

Tipset ble lagt i feil bunke av politiet, og først i dag ble mannen avhørt av politiet i Førde.

- Han har kommet med opplysninger som vi vil etterforske videre. Men han har ikke kommet med navn på mannen, sier lensmann Kjell Fonn til TV 2 Nettavisen.

Fonn ønsker ikke å kommentere hvorfor navnet ikke kom frem i avhøret.

- Vi forholder oss til det som har kommet frem i avhør, og ønsker ikke å kommentere opplysninger som står i media, sier Fonn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere