RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk kne i øyet

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Vold på et utested og fyllekjøring var noen av hendelsene som ble rapportert til politiet natt til mandag. Les politiloggen her.

Fikk kne i øyet
OSLO SENTRUM: Kl. 04.06 kom det en melding fra et utested i Oslo sentrum om at en 27 år gammel mann hadde fått et kne i øyet. Mannen befant seg i en drosje og var noe beruset. Han ble bedt om å anmelde forholdet til politiet når han fikk sovet ut rusen.

Ville ha hotellrom med stjålet bankkort
OSLO SENTRUM: Kl. 15.47 ville en kvinne sjekke inn på et større hotell i Oslo sentrum med et stjålet bankkort. Kortkontrollen i hotellet viste at kortet var stjålet, og hotellets folk ringte umiddelbart til politiet. Før politiet ankom hadde kvinnen forlatt stedet, men kortet kom til rette som tilhørte en 22 år gammel kvinne.

Menighetskasse stjålet
OSLO SENTRUM: Fra en menighet i Oslo sentrum kom det kl. 16.47 om at kassen var stjålet inneholdende ca. kroner 10 000,-. En person var mistenkt i saken, og menigheten vil anmelde forholdet til politiet. Den mistenkte vil bli kontrollert så snart vedkommende påtreffes.

Mistanke om promillekjøring
TØYEN: Fra krysset Jens Bjelkes gate/Vahlsgate ble det i går ettermiddag kl. 17.38 meldt om en trafikkulykke hvor en bil hadde påkjørt en annen bakfra. Politiet rykket ut. Det luket sprit av den ene sjåføren som ble tatt med til Politihuset for en utvidet promilleprøve, mens den andre ble kjørt til Legevakten med nakke- og ryggsmerter. Førerne, to menn, var hhv. 28 og 23 år gamle.

Stoppet førerkortløs og ruset
TVETENVEIEN: Kl. 18.31 i går kontrollerte politiet en bil i Tvetenveien. Føreren hadde ikke gyldig førerkort, og ved promilleprøve på stedet ga den 35 år gamle bilføreren et positivt utslag. I bilen ble det også funnet noen piller, så sjåføren ble tatt med til Politihuset for ytterligere kontroll.

Brann på Ammerud
AMMERUD: I går kveld kl. 22.21 ble det meldt om en brann i en leilighet i en blokk på Ammerud. Det var stor røykutvikling og gatene ble sperret og boligblokken evakuert. Brannvesenet gikk inn med røykdykkere, og det kunne se ut som om at arnestedet for brannen var fjernsynsapparatet. Leiligheten ble helt utbrent. Mannskaper fra Kriminalvakta kom til stedet, og leiligheten vil bli undersøkt av kriminalteknikere med tanke på å finne en brannårsak som bl.a. grunnlag for videre etterforskning.

Kjørte 119 km i 80-sone
RIKSVEG 190: Fra Riksvei 190 i Grønland krets kjørte en 47–åring i natt kl. 00.38 i 119 km i timen i en 80-sone. Dette resulterte i førerkortbeslag.

Vogntog veltet
MORTENSRUD: Kl. 04.30 ble politiet varslet om en trafikkulykke på E6 ved avkjøringen til Mortensrud. Et vogntog hadde veltet. Det var to personer om bord i bilen og disse ble kjørt til Akershus Universitetssykehus. Saken vil bli begynt etterforsket i løpet av dagen.

Ville tømme p-automat
HJALMAR LARSENSGATE: To personer ble pågrepet kl. 05.59 i dag morges da de med vinkelsliper fortsøkte å utøve et grovt tyveri fra en parkeringsautomat i Hjalmar Larsensgate. De to pågrepne på 31 og 41 år hadde ikke kommet seg inn i automaten og hadde således ikke fått stjålet noe.

PC-er stjålet fra Bygdøy
BYGDØY: Kl. 06.57 i dag morges kom det melding om at det i løpet av natten har vært tyveri i et hus på Bygdøy. Verandadøren sto oppe og det ble stjålet to bærbare, en mobiltelefon og to pakker med røyk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere